Post by incauconvasan on Feb 7, 2022 7:33:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox tokeni kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash World 2022 version ▞▞▞
Mən bu proqramı quraşdırdım, sonra çox çətin olduğu üçün ondan qurtuldum, təxminən 5 gündən sonra darıxdım və onu yenidən quraşdırmaq istədim, amma onu əldə etmək üçün nəyisə silməli olduğumu söylədi. Çox bezdirici
siz əlavə edirsiniz. Bütün demək istədiyim budur. Sizin əlavələriniz həmişə mənim oynamağıma və hətta növbəti səviyyəyə keçməyimə mane olur. Mən çıxıb yenidən qoşulmalıyam. Xahiş edirəm bunu dayandırın.
Fruit Funny Blocks: farm cubes day Puzzle nhok
Əla oyun! Güclü və sərt. Challange sevən insanlar üçün. Onun alaraq flappy quş oyun bir neçə səviyyədə oynayır. Və reklamlar lazımi miqdardadır
Mən həndəsə tiresini çox sevirəm və dünya həqiqətən əyləncəli idi, lakin siz ödəniş etmədən digər şeylərə belə daxil ola bilməzsiniz
Möhtəşəm 👏. MƏN SEVDİM 😍❤ipadimdə. Ona görə də onu telefonuma endirəcəyəm və görüm nə edir. 😏
Əla oyun, Zəhmət olmasa, Qiymətləndirmə oyununu dayandırın, çünki mən onu dayandırmağa çalışdığımda, bu, sadəcə olaraq, səviyyələrdə tətbiqə mən olacaq. Qalanı yaxşıdır.
ok, bu, asılılıq yaradır, amma məni qəzəbləndirir və hesab yaratmağım pisdir, sizə deyim, ancaq siz öz xarakterinizi yarada və mükafatlar əldə edə bilərsiniz, onun asılılığı və əyləncəsi var, lakin sizi qəzəbləndirir, amma xatırlayın ki, əvvəlcə bunu edə bilməyəcəksinizsə, yenidən cəhd edin!
Salam tərtibatçılar! Oyununuz əladır və hər şeydən başqa bir şey məni bəzən dəli edir. E-poçtun etibarsız olduğunu bildirən xəta var. Zəhmət olmasa mənə təkliflər verin və mən sizə 5 ulduz verməyi düşünə bilərəm.
Geometry Dash World Arcade qdw
Mən bunun Geometry Dash-ın kampaniya versiyası olduğunu sevirəm. Bu, çox əyləncəli kiçik bir oyundur! Çox istərdim ki, 2-dən çox dünya olsun.
bu oyun hər bir elektronda gecikir və ədalətsizdir, çünki siz hər dəfə ekrana toxunduqda o, hər dəfə toxunduqda bunu birbaşa etmir, ona görə də bu oyunu 1-də əldə edirəm.
Düşünürəm ki, oyun həqiqətən əyləncəlidir və asılılıq yaradır. Bu oyunları nə qədər çətin olduğuna görə çox sevirəm. Mən hələ də bu oyunu oynayıram və onun 2018! Bir şey, daha çox səviyyə əlavə etməkdir! Ümumiyyətlə, fantastik oyun! Çox həzz alın! Musiqi də əladır!
Hele yuklememisem.Mence eladi
Bu oyun zəhmlidir, baxmayaraq ki, mən bəzən bəzi səviyyələrə qəzəblənərək oyunu quraşdırdım. Ancaq hər halda, mükafat olan bəzi şeylərə pulsuz daxil olmaq üçün hər şeyi pulsuz edə bilərsiniz. Amma bəli, bu oyun möhtəşəmdir. Yaxşı işlərə davam edin. 😀😀
Geometry Dash World Arcade nxsj
Oyun əyləncəlidir, lakin reklamlar açılır və çıxa bilmir, ona görə də hər dəfə oyundan çıxmalı oluram. Reklamsız seçim üçün ödəniş etmək istəyirəm, sonra 5 ulduz verin.
Hər iki adanın necə göründüyünü və bəzi əşyaların kilidini necə aça biləcəyinizi sevirəm! İnsanların oyun oynamağı xoşlayıram, düşünsəniz, bu, sadəcə bir xəyaldır!
Bu, həqiqətən də yaxşı oyundur və musiqi tam alovdur, mən bu oyunu mütləq tövsiyə edərdim və tam versiyanı əldə etsəniz yaxşı olar
Mən bunu pis qiymətləndirdim ki, tənqidi pis rəylərə baxan insanlar bunu görsünlər... Mən GD oynayıram Mən real oyunun peşəkarıyam (oynamaq üçün ödənişli versiya) və onu digər oyunçulara çox tövsiyə edirəm
Bu çox asan idi və səviyyələr çox deyil
Suppp
bunu daha az qiymətləndirə bilməsəm, vaxtınızı bu axmaq zibil yığınına sərf etməzdim. bir uşaq daha yaxşı oyun yarada bilər, həzz almaq üçün bu axmaq bəhanə başa düşməyin!!!!!!!!
Gəmi ilə mobil telefonda oynamaq həqiqətən çətindir və mobildə də mahnı illərini məğlub etmək çətindir, zəhmət olmasa mobildə bunu asanlaşdırmağa çalışın
Etiraf etməliyəm ki, GD onları tamamladıqdan sonra səviyyələri bir-bir açmaq məcburiyyətində qalmır. Və mənə elə gəlir ki, reklamlar lazım olduğundan daha çox gəlir. Ümumiyyətlə, əla oyun. Yaxşı iş RobTop
Bu oyun çox yaxşı təkrar oynanılır və bir neçə ildən sonra geri qayıtmaq asandır
Bu, ümumiyyətlə, əla oyundur, bəyənmədiyim yeganə fakt odur ki, çoxlu əlavələr var və hər şey bahadır, amma bu, əla oyundur, səviyyələr mənim üçün asan enir, hamısını bir cəhddə tamamlaya bilərdim. cəhd edin, çox əylənəcəksiniz, sadəcə bir əlavə pop görünəndə başa düşməyin, bunun hər kəsin başına gəldiyinə əmin olan başqasının neçə dəfə baş verdiyini düşünün.
Zibil qutusunda həndəsə tiresinə başlayanlar üçün həqiqətən yaxşı oyun, lakin mən ilk dünyanı bitirdim və daha yaxşı oldum
Bu oyun üçün çoxlu şikayətlər, ikiqat tullanmağın sözün əsl mənasında heç bir düyməsi yoxdur, o qədər çətindir ki, üçüncü səviyyəni belə keçə bilmirəm. Çoxlu şikayətlər, çoxlu şikayətlər, çoxlu şikayətlərim var, hətta FNAF Pizzeria simulyatoru da buradadır çətin ki, kimsə bunu və ya bəzi şeyləri təkmilləşdirməli, sadəcə çox çətindir, kimsə bütün oyundan keçdi İsa o qədər çətin ki, indiyə qədərki ən çətin oyun kimidir, əvvəlcə bunun çox əyləncəli olacağını düşündüm, amma yox, sözün əsl mənasında səni lənətləyir. səni lənətləyir
Bu proqram adi Geometry dach kimidir, sadəcə 1% daha çətindir, normal versiyanı yükləyin, çünki mənim telefonumda heç bir əlavə yoxdur
👌👍
Geometry Dash World Arked rkx
mən oyunu sevirəm. Əvvəllər çətin oyunlarla qarşılaşmışam, amma bu, sadəcə, zirvədədir. onun çox səviyyələri və yuxarı qalxdıqca daha çətin olanları var. daha çox oynadıqca yaxşılaşırsınız və zəhmli dərilərdən ibarət yük maşını da var. oh və daha bir şey, ONUN FLIPPING MAĞAZASI VAR!
Fav Christmas Carols · Random Stuff · My Scratch favs · OudomProMax world studio · Geometry dash fan favorites · Psych Pineapple · Fire vs Water
Если вы любитель играть бесплатно в онлайн игру «Geometry Dash World», тогда спешите насладиться полной версией мегазнаменитой аркады.
Yaxşı deyil, çünki bu oyunda çoxlu nasazlıqlar var və mən bu oyunun düzəldilməsini və nasazlıqların aradan qaldırılmasını istəyirəm
Gözəl bir oyun, demək istəyirəm ki, siz ən yaxşısını seçdiniz, sadəcə mən asan normal və çətin qalib gələ bilirəm, amma daha çətin görünür, məğlubedilməz görünür, amma mən dəli dinozavrı məğlub etdim (idk niyə daha çətin məğlubedilməzdir?)
Geometry Dash World アーケード qhyr
Geometry Dash dastanından həzz alıram. Mənim Geometry Dash-in tam versiyasını almağa pulum yoxdur, lakin onun hər dəqiqəsindən həzz alıram!
Oyun dəhşətli olur bəzən mən tullanmaq istəyəndə tullanmıram bəzən tullanıram və heç toxunmuram hər dəfə təxminən 2 dəqiqə oyun oynayanda məni öldürür və sonra onu sildim, neçə dəfə səhv etdi