Post by incauconvasan on Feb 7, 2022 7:39:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Ops: Gun Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Ops: Gun Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای ژنراتور primogems ▞▞▞
▞▞▞ Modern Ops: Gun Shooting Games 2022 version ▞▞▞
خیلی حال داد بهم. فقط نمیدونم باید لولم بره بالاتر ک بتونم چت کن یا نه
نمیشه گفت که عالی اما خوبه
خیلی عااااااااااالی 100 درصد نصب کنید
کیفیتش خیلی پایین شبه بازی های صد سال قبل
بازی خوب، سرگرم کننده برای بازی با گرافیک و کنترل مناسب. تا زمانی که lvl 10 را نزنید، سرگرم کننده است، سپس با همه بازیکنان پولی بازی می کنید، بنابراین پس از آن شانسی ندارید. بازی رایگان است، اما برای برنده شدن باید پول پرداخت کنید، بنابراین اگر دلاری برای پرداخت آن ندارید، آن را توصیه نمیکنم. بازیهای FPS بسیار بهتری وجود دارند که میتوانید بدون اینکه مجبور باشید یک بار با شلیک گلولههای بازیکنانی که پول خرج میکنند، در آنها پیشرفت کنید.
چرا مولتی پلیر ارور میده لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟
هی بازی های ادکون من واقعا عاشق بازی شما هستم اما یک مشکل دارم، وقتی در یک مسابقه هستم بازی به طور تصادفی متوقف می شود و تقریباً در هر مسابقه این اتفاق می افتد اگر بچه ها بتوانید این مشکل را برطرف کنید من به بازی 5 ستاره می دهم، علاوه بر این بازی شما شگفت انگیز است. و کیفیت کار خوبتون را حفظ کنید.
کیفیت خوبه تکراری میشه در کل من خوشم نیومد من نمی گم که دانلود نکن هرکی دوست داشت بکنه هرکی نکنه دست سازندش هم درد نکنه طلاش کرد دلیل نمیشه که من خوشم نیومد فحش بدم.
آزاردهنده است مثل اینکه باید آن را آپدیت کنم اما یک بار آن را به روز کردم اما به روز نشد مثل اینکه به معنای واقعی کلمه کسی این مشکل را دارد
خیلی خوبه حتما دانلود کنید
آهسته، بسیار کند. شما بچه ها باید بیشتر به سرعت توجه کنید. و اجرا را درست کنید. اون هم کنده خیلی عقب میمونه و من قبلا همه چیز را انجام داده ام (حذف بازی ها، عکس ها، فیلم ها). من همه کارها را انجام داده ام و هیچ چیز خوبی از این بازی بیرون نمی آید. فقط سرعت کنترل و اجرا را اصلاح کنید. و زمانی که شما به من بگویید در شرایط خوبی است باز خواهم گشت. متشکرم.
این یک بازی شگفت انگیز است. فقط یک مشکل وجود دارد. کیفیت باید کمی بهتر باشد
چون انلاین و خودت نمی تونی شلیک کنی ۳ ستاره دادم
عالی
برنده شدن پولی است، وقتی به افرادی که بهتر نیستند بازنده می شوید خسته کننده است، فقط تجهیزات بهتر بخرید. اگر مثل پابگ منصفانه بود، می توانست سرگرم کننده باشد
به نقشه های بیشتری با گرافیک بالا نیاز دارید. با تشکر از شما Team Modern Ops.
چند روز اول خوب بازی کرد و اکنون نمی تواند به هیچ سروری متصل شود یا به هیچ بازی بپیوندد.
قبلا خیلی خوب بود الان فیلتر شکن خاموشه دشمن نمیده روشن میکنی بازی لود نمیشه اصن اگه مشکلش حل شه خیلی بازی خوبی بود
سلام بازی خیلی خوبی است فقط لطفا بخش بتل رویال را اضافه کنید
من امید زیادی به این بازی داشتم تا اینکه سعی کردم چالش های سطح طلایی 21 را کامل کنم و یک اره 2 ستاره داشتم و مدام با بازیکنان هم سطح هماهنگ می شدم و نمی توانستم کسی را بکشم مگر اینکه قبلاً مجروح شده باشند. نباید تفاوت زیادی در قدرت تفنگ وجود داشته باشد زیرا تواناییهای ماهرانه را از بین میبرد، من میدانم که میخواهید آن را برای همه قابل پخش کنید، حتی اگر آنها بدشانسی باشد، اما نباید آنقدر تفاوت داشته باشد.
گیم پلی بازی تا حد زیادی برای برنده شدن هزینه دارد. شما نمی توانید اسلحه مورد نظر خود را در طول بازی انتخاب کنید. برای به دست آوردن اسلحه / زره بهتر / مهارت های بازیکن (مهارت هایی مانند چاقوی شما آسیب بیشتری دارد) باید کارهایی را انجام دهید یا تبلیغات را تماشا کنید، اما گرفتن چیزهای قابل احترام از این طریق ماه ها طول می کشد. هماهنگی به طور متوسط 20-30 ثانیه طول می کشد. بازی از نظر گرافیکی خوب به نظر می رسد و به همین دلیل تعداد دانلود بالایی دارد اما بیهوده است. بهتر است برنامه های دیگری مانند SO-2/CODM/BGMI/FA و غیره را انتخاب کنید.
گرافیک خوبی نداره دوسش نداشتم
این یک بازی فوقالعاده است اما چیزهایی وجود دارد که خیلی عصبانی میشود، چیزهایی که من در مورد آن دوست دارم این است که چگونه خواستگاری مبتنی بر مهارت آن را دوست دارم. حالا اینجا چیزهای بدی است که برای برنده شدن باید پول فوق العاده پرداخت کنید، دلیل دوم بد بودن آن این است که تیراندازی خودکار دارد، من از این متنفرم زیرا اگر کسی اسلحه ای بهتر از شما داشته باشد به طور خودکار از دست می دهید و دلیل نهایی این است که این سلاح مستعد نیست. .
خیلی بده اگر شما هم مثل من به بازی های با گرافیگ بالا عادت دارید مثل کالاف و پاپجی این بازی اصلن خوب نیست و تو ذوق.بزنه
سه ستاره کم میدم چون هم کیفت نداره هم آدم واقعی بازی نمیکنیم زمین کم داره
گوه به درد نخور اشغال
کیرم تو اون هر کسی که این بازی رو ساخته
فقط ای کاش اگر اسلحه دیگری گرفتی، پوست و وابستگی هایت را حفظ کنی
بهترین بازی تا به حال اما به نوعی تاخیر دارد و اشکالات زیادی دارد، بنابراین توصیه میکنم این بازی را بازی کنید زیرا اگر وایفای خوبی دارید، آن را دوست دارید که برای شما مفید باشد. هر کسی که این را ساخته، کار بسیار خوبی انجام داده است، بسیار بسیار خوب کار کرده است، زیرا بازی خوبی است، من آن را برای مدت طولانی بازی کردم، سپس آن را حذف کردم، بنابراین بله بازی بسیار خوبی است سلام
Modern Ops: Gun Shooting Games Акционе tnc
خوب بود اما باهر اپدیت بد تر می شه
بازی Ok trash به نظر می رسد که این بازی پر از هکر است > و دوست ندارم از اول تا خیلی از افراد با سطوح پایین هک داشته باشند و به من بگویید چگونه این تنها بازی است که می توانید هر بار که به لابی می پیوندم این بازی را تقلب کنید. هکرهای سطوح و یک چیز دیگر که این بازی پر از هک است و من می دانم که شما نمی توانید در موبایل cod تقلب کنید به شما Ban qick می شود بنابراین این بازی زباله است🧐🧐😡 و یک چیز دیگر که این بازی به آن نیاز دارد. الف. آپدیت کنید و مثل یک دستمزد برای برنده شدن است 😡😡😡 و یک ستاره تا تعداد زیادی هکر
ما بازی با گرافیک خیلی زیاد داریم این بازی خوبیه ولی گرافیکش یکمین پاینه ممنون
بچه ها سلام بازی خوبیه اگر می خوا این بازی رو نصب کنید
بازی خوب است تنها مشکل این است که من راهی برای کشتن مردم به راحتی با چاقو پیدا کردم و بسیار قدرتمند است که می توانید آسیب چاقو را کاهش دهید یعنی من خسته شدم زیرا کشتن همه با چاقو بسیار آسان است
من محمدامین هستم من 4سال هستم که دارم بازی تفنگی ب شکل های زیاد بازی میکنم ولی این فوق العاده هست ولی اینترنتی ولی ارزش دانلودشو داره خیلی خوبه لطفا بی احترامی نکن دست سازندش دردنکنه عالی عالی هرچی بگم بازم کمه......... ......دانلودکن ولذت ببر ☺☺☺☺☺
محمد مهدی
چرته
دیوانه وار 10 ثانیه تاخیر و یخ بعد از هر بار که شما بمیرید!!! اصلا سریع نیست گیم پلی توسط این اشکال مختل شده است و باید آن را اصلاح کرد زیرا هرگز این مشکل در b4 اتفاق نمی افتاد. لطفا اصلاح کنید. گیم پلی بازی به شدت کاهش یافته است.
این بازی را برای پول و پول بازی نکنید.. شما حتی به عنوان یک ربات قوی نیستید، مگر اینکه اینجا پول سرمایه گذاری کنید. به روز رسانی. پاسخ بسیار بد به ایمیل هایی که برای آنها ارسال می کنید و بسیاری از اشکالات ...
Modern Ops - Стрелялки Шутеры Aksyon stk
حتما نصب کنید بازی بسیار عالی هست
سرگرم کننده است اما نیاز به یک سیستم اجرا دارد
این بازی فوق العاده است من تیم ها را دوست داشتم اما جستجوی نبرد باید کمی سریعتر باشد. ولی من این بازی رو خیلی دوست دارم.😊😊🥰
Modern Ops - Стрелялки Шутеры Aksyon stk
این بازی شبیه سایر بازی های تیراندازی اول شخص نیست. شما بیشتر درگیر تصمیم گیری هستید و برنده شدن غیرممکن نیست، اما آنقدر آسان نیست که خسته کننده هم باشد. این یک بازی سرگرم کننده است که به نظر می رسد به خوبی در مهارت های آواتار نیز متعادل است. من واقعا از بازی کردن این بازی لذت می برم و مشتاقانه منتظرم که وقتی نیستم آن را بازی کنم.
بعد از 1 سال بازی...حالا اگه پول نقد واقعی داری ادامه بده...اگه نداری...فقط توقع نداشته باش در هر نبردی 2 ثانیه زنده بمونی... تاسف آوره.. .
Toy Block Boom - Puzzle Blast Казуальные babh