Post by incauconvasan on Feb 7, 2022 7:45:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
Milujem túto hru! Tak neuveriteľné!
Asi je celkom dobrý...
Nepáči sa mi, že omáčky vyzerajú nereálne a že je tam plesnivé ovocie.
Je to návykové a milujem to, je to také kreatívne a zábavné, aj 3D dúfam, že sa vám to bude páčiť, nebude to vadiť
Je to super, ale pridajte viac miesta v kaviarni, bc som hotový so všetkými, pls pridajte viaceee
Je to dobrá hra, pretože nemá žiadne doplnky ako iné hry a nie je nudná
Toto je zábavná hra
Mini Market - Сooking Game ማስመሰል jlo
Wow So Amejiga hra
Falošná reklama
Zamrzlo, keď som sa prvýkrát pokúsil hrať vážne 😐 opravte to prosím....
Saygames vždy odvádzajú skvelú prácu! Veľmi zábavná a nikdy falošná reklama, vždy dostaneme to, čo na reklamách vidíme! Pokračujte v dobrej práci Saygames ♡♡
Mini Market - Сooking Game Simulación ummq
Môžete to dať bez hluku
Ja a môj malý brat sme si stiahli, hrali a milovali túto hru! Nie je tam toľko doplnkov ako obvykle a je to naozaj zábavné! Pri tejto hre sa nemôžete nudiť. 😄
Hodnotím 10/10, ale mohli by ste urobiť halloweensku verziu pre novú aktualizáciu alebo možno Vianoce
Reklamy na toto sú nepresné
Nie je to dobrá hra
Zatiaľ je to zábavné. Keď hru budem hrať viac, upravím to. Upraviť – príliš veľa pridávania. Niekedy sa to pokazí a tiež ma to prinúti reštartovať, ak náhodou kliknem na reklamu.
Táto hra je wow wow
Je to 👌 😊😁
Prestaň mi vibrovať telefón
Zábavná hra a neviem sa jej nabažiť
Zatiaľ som rád, že tu nie sú žiadne reklamy
Veľmi pekné hry
Veľmi sa mi páči 👍 táto hra 🎮. Mám veľmi rád zmrzlinu.
Nie zlé
Milujem to 😍 Je to najlepšia hra, akú som kedy hral, triedite ovocie a vyrábate zmrzlinu 🍦
Mini Market - Сooking Game உருவகப்படுத்துதல் ozb
Úžasné, veľmi interaktívne, milujem to tak veľmi, moja rodina to dokonca hrá, okrem reklám, nie je tam veľa reklám 🥰
TÚTO HRU NAOZAJ FAKT MILUJEM!!! prosím podporte túto hru milujem ju. Je naozaj veľmi spokojný. Ale 1 problém príliš veľa reklám, ale viem, že môžem offline bez ďalších reklám, ale chcem si kúpiť ďalšie, ktoré potrebovali na sledovanie reklám ĎAKUJEM!
Áno hry
Zakaždým, keď som aplikáciu na chvíľu zatvoril alebo minimalizoval, všetky moje peniaze sa nastavili na 100 dolárov. Šetril som tak dlho, pretože jedna z položiek potrebovala 1 025 dolárov, ale moje peniaze sa resetovali skôr, ako som mohol minúť cent.
Beyblade Burst Rivals თავსატეხი fbfm
Tá hra je taká jednoduchá. To je dobré pre deti 👍👍👍👍👍👍👍
Milujem hru, ale jedlo, ktoré je fuj a elixíry sa nedajú hrať bez reklamy a je to dosť otravné, pretože na čo slúžia ich dekorácie. Prosím, pls, poďme hrať divné jedlo a elixíry bez pozerania reklamy. Ďakujem 😃😁